Køb af granitskærver i København

Køb og levering af granitskærver i København – og specielt i de meget tætte bebyggelser – kan give transportmæssige udfordringer. I de små gader kan det være svært for chaufføren at få plads til lastbilen, og i nogle tilfælde kan det være nødvendigt at dele leverancen op i mindre portioner. Men med nogle få forholdsregler kan du selvfølgelig sagtens købe granitskærver, selvom du bor København.

granitskærver københavn

Når du køber granitskærver, kan du vælge forskellige former for levering, som normalt hænger sammen med den mængde, du bestiller. Som med mange tilsvarende materialer er der gode rabatter at hente, hvis du bestiller mange granitskærver ad gangen. Hvis du bor et sted, hvor tilkørselsforholdene er begrænsede, skal du blot være opmærksom på, at det kan være nødvendigt at tilpasse leveringsformen derefter.

Bestil granitskærver i bigbags online (billigst ved mindre mængder)

Bigbags er en praktisk og let måde at få leveret granitskærver på. Hvis du skal bruge en mindre mængde skærver – op til ca. 7-8 m3 – vil det være prismæssigt fordelagtigt at få leveret i bigbags.

Bigbags findes sædvanligvis i to forskellige størrelser – på 1.000 eller 1.600 kilo. Bigbags har den store fordel, at de kan leveres med en forholdsvis lille bil, som vil kunne komme frem, selv når det kniber med pladsen.

En anden praktisk detalje ved bigbags er, at du har godt styr på granitskærverne, indtil du skal bruge dem. Så længe skærverne ligger i posen, fylder det ikke særlig meget, og de kan stå ved kantstenen, indtil du får tid til at køre dem ind i haven.

Find de billigste granitskærver i bigbags i vores prissammenligning af granitskærver her.

Kontakt de lokale vognmænd (billigst ved store mængder)

Hvis du har brug for store mængder skærver, er det billigst at købe dem i løs vægt. Det vil altid være en god idé at spørge til prisen, inden du bestiller, da transporten hurtigt kan blive dyrere end materialerne. Denne form for levering sker via en lokal vognmand, som vil stå for både levering og transport af skærverne.

De store mængder granitskærver leveres ofte med en større lastbil med tippelad. Leveringen kræver derfor, at der er plads til lastbilen, når den skal læsse skærverne af.

Leveringen vil også kræve, at der er langt mere plads til skærverne på vejen eller parkeringspladsen, hvor de skal læsses af. Granitskærver, der leveres i løs vægt, kræver et ret stort areal, de kan ligge på. Denne form for levering kræver derfor, at du har pladsen eller alternativt, at du flytter skærverne med det samme.

Find granitskærver i poser i de københavnske byggemarkeder

Den sidste mulighed kan du bruge, hvis du kun har behov for ganske små mængder granitskærver. De fleste byggemarkeder ligger inde med granitskæver i poser med omkring 15-20 kilo i hver pose. Indkøb i de små mængder vil være noget dyrere, men til gengæld kan du selv have poserne i bilens bagagerum.

Fordelen ved at købe granitskærver i poser er, at du ikke behøver at tage højde for de transportmæssige udfordringer. Ulempen er naturligvis, at du skal køre nogle gange frem og tilbage til byggemarkedet, hvis du skal bruge en større mængde.

Hvis du kun skal bruge skærver i et lille blomsterbed eller i nogle krukker på terrassen, så er granitskærver i poser den letteste og billigste form for indkøb.